Wist u dat de bedrijfsgegevens van meer dan 40% van de Nederlandse bedrijven jaarlijks veranderen?

Houd uw database up-to-date!

Correct databasebeheer kan zorgen voor meer bedrijfsgroei en minder afschrijving. Het correct onderhouden van de database is essentieel om op de hoogte te blijven van veranderingen tussen klanten, potentiële klanten en suspects.

De eerste stap naar succesvol databasemanagement is het leggen van een goede basis, waarbij een up-to-date en complete database essentieel is voor het succes van het bedrijf. Een goede database is de bron om alle activiteiten op het gebied van credit management, marketing en sales te begeleiden.

Data Opschoning

Wij schonen uw databestanden op en vullen de ontbrekende gegevens voor u in. Indien nodig verversen we de volledige database

Data Verrijking

Vul uw gegevens aan met de nodige kredietinformatie (zoals kredietlimiet, betalingsscore, jaarcijfers, etc.).

Data Koppeling

CRM, ERP, APP of online winkel? Koppel onze data aan al uw software, houd uw systeem up-to-date en geef uw afdeling direct toegang tot alle overige informatie.

Geïnteresseerd?

Voer eerst een gratis data check uit en ontvang een gedetailleerde analyse / rapportage over de aangeleverde records. Hierdoor heeft u per categorie inzicht in het percentage data dat is verlopen of verloren is gegaan.

Vraag een offerte aan