De incassoservice van WIS beperkt zich niet tot Nederland. Inmiddels hebben wij een internationaal netwerk van incasso- en gerechtelijke partners en advocaten opgebouwd.

Afhankelijk van welk pakket u kiest, kunt u WIS gratis uw debiteur in de taal van uw debiteur laten aanmanen en eventueel laten bellen.

Indien u ervoor kiest om in het land van uw debiteur een minnelijk incassotraject te laten starten dan zal uw debiteur altijd lokaal worden benaderd. Dat betekent dat lokaal opererende incassospecialisten, die bekend zijn met de lokaal geldende wet- en regelgeving, uw debiteur in de taal van uw debiteur zullen benaderen en eventueel ook bezoeken. De kans op een succesvolle incasso van uw vordering wordt daarmee aanzienlijk vergroot.

Variabele commissie

Naast een vast bedrag aan dossierkosten betaalt u een commissie die varieert van 10% tot 35%, afhankelijk van het land en de hoogte en vervaldatum van uw vordering. (Afhankelijk van uw pakket).

Slagingspercentage

Als kredietbeoordelaar weten wij wat de kans van slagen is. Met die informatie kunt u makkelijk de afweging maken om een incassotraject al dan niet voort te zetten, dat bespaart u tijd en geld.

WIS heeft een extra drukmiddel

De meeste incassobureaus hebben bij het uitblijven van betaling maar één drukmiddel: de gerechtelijke incassoprocedure. WIS heeft nog een extra middel om in te zetten, namelijk de dreiging met het verlagen van de kredietrating van uw debiteur, dat werkt bij zakelijke debiteuren vaak effectief.

Geen verhaalsmogelijkheden, geen kosten voor u!

Mocht uw debiteur failliet gaan of geen verhaalsmogelijkheden bieden, dan sluiten wij het dossier zonder kosten voor u.

Vraag een offerte aan