WIS staat voor Wereld Incasso Specialist. WIS Incasso is gevestigd in Nederland met twee bijkantoren in Centraal- en Zuidoost-Azië en biedt zijn diensten wereldwijd aan.

WIS is voortgekomen uit een jarenlange ervaring bij diverse incassobureaus. Wij verenigen op professionele wijze alle goede ervaringen bij die incassobureaus in één bedrijf: WIS Incasso. De grootste irritaties van opdrachtgevers bij veel andere incassobureaus zijn dat het te lang duurt voordat er wordt afgerekend als een vordering is geïncasseerd en dat er geen vaste contactpersoon is. Dat doet WIS anders: er staat altijd één vaste accountmanager voor u klaar, waar u altijd terecht kunt met vragen. Dat staat uiteraard los van de mogelijkheid om 24/7 uw dossier(s) online in te zien voor de actuele stand van zaken. WIS is niet alleen snel met de incasso van uw vorderingen, ook met betalen: binnen zeven dagen nadat uw debiteur de vordering heeft betaald, heeft u het geld op uw rekening staan. Ontvangen aflossingstermijnen betalen wij zelfs binnen 48 uur aan u door.

WIS beschikt over een internationaal netwerk van informatiebronnen, zoals handelsregisters, faillissementsregisters, incassobureaus, deurwaarders, advocatenkantoren en brancheorganisaties. We verwerken het actuele betalingsgedrag van bedrijven over de gehele wereld en al die informatie wordt elke dag direct in het desbetreffende rapport verwerkt; zo zijn onze klanten dagelijks gegarandeerd van de meest actuele kredietinformatie van bedrijven over de gehele wereld.

WIS heeft een groot en breed klantenbestand, van zzp’ers tot en met multinationals. Wij bieden dan ook altijd een pakket op maat aan. Op dit moment kunnen wij voor onze klanten in 26 landen direct online kredietinformatie van alle bedrijven opvragen. Offline kan WIS kredietrapporten over bedrijven uit alle landen van de wereld leveren.

Creditmanagement betaalbaar gemaakt!

Te veel betaald voor uw gebruik? Krijgt u onvolledige of gedateerde informatie? Betaalt u aan verschillende partijen voor uw creditmanagementoplossingen? Moet u wachten op uw creditchecks of overige informatie?

Veel klanten van kredietinformatieleveranciers hebben een beperkte keuzemogelijkheid als het gaat om aangeboden diensten, daardoor betalen ze vaak onnodig te veel.

WIS biedt daarom altijd volledige rapporten en u kunt uw eigen pakket samenstellen, u koopt dus nooit te veel en betaalt altijd een efficiënte prijs.

Jaren ervaring

Met onze kennis van succesvol incasseren, het opgebouwde partnernetwerk van creditmanagementorganisaties en onze up-to-date database, bent u verzekerd van de beste kredietinformatie.

Vraag een offerte aan